Încărcare....
 
British EnglishRomână

Resurse electronice

Image " style="position:relative;" unselectable="on"> Image

RESURSE ELECTRONICE


NOUTĂȚI !!!

ACCES GRATUIT LA COLECȚIA DE CĂRȚI ELECTRONICE
eBOOK ACADEMIC SUBSCRIPTION COLLECTION - EBSCO


În perioada 20 aprilie - 31 mai 2015, EBSCO Information Services și ROMDIDAC S.A., în colaborare cu consorțiul ANELIS Plus, pun la dispoziția  unui număr de 45 de instituții membre ale consorțiului, printre care și Universitatea din Oradea, accesul gratuit la colecția de cărți electronice eBook Academic Subscription Collection, care conține aproximativ 138.000 de titluri (http://www.ebscohost.com/ebooks/academic/subscriptions/academic-ebook-subscriptions).
Colecția poate fi accesată pe platforma EBSCOhost, la adresa http://search.ebscohost.com.

Tutoriale în limba română privind modalitățile de utilizare a facilităților platformei EBSCOhost, descărcarea e-book-urilor și transferul e-book-urilor pe un dispozitiv portabil sunt disponibile pe site-ul ROMDIDAC, la adresa: http://www.romdidac.ro/info-edu.ro/ghiduri-de-utilizare.php.
De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care doresc să descarce și să acceseze offline cărți din această colecție vă punem la dispoziție următorul TUTORIAL.

 


RESURSE ELECTRONICE

► EBSCO - Academic Search Complete

 

   ► EBSCO – Business Source Complete

 

 

 

 

 


► EBSCO – Art Full Text

 

 

 

 

 

 

EBSCO - Humanities International Complete
 ► EBSCO - Political Science Complete

 

 

 

 

 

 

► EBSCO - Medline Complete

 

 

 

 

 

 

► EBSCO - Dynamed

 

 

 

 

 

 

► EBSCO - Dentistry & Oral Sciences Source

 

 

 

 

 

 

► EBSCO - eBook Academic Subscription Collection

 

 

 

► EBSCO - eBook Business Subscription Collection

 

 

 

 


 

ScienceDirect - Journals - www.sciencedirect.com
Platforma Science Direct vă oferă acces la 1803 reviste cu text integral cu un indice de impact ridicat publicate de editura ELSEVIER. Ele sunt structurate pe colecții specializate din disciplinele umaniste, economice, tehnice și medicale. Nivelul academic ridicat precum și aria mare de specializări acoperite au făcut ca această bază de date să fie una dintre cele mai apreciate la nivel mondial. Prin abonament beneficiați de acces la anul curent și patru ani de arhivă. Scopul editurii ELSEVIER este de a oferi excelența, astfel că anual peste 25% din informația științifică publicată la nivel mondial poartă marca acestei edituri.

Springerlink - Journals www.springerlink.com
SpringerLink vă pune la dispoziție 2129 jurnale cu text integral și arhivă din 1997 până la numărul curent. Prin serviciul Online First aveți acces la numerele revistelor cu mult înainte de a apărea în varianta tipărită, astfel beneficiind de informațiile importante mult mai rapid.
Cunoaștere, informație și calitate sunt cele trei lucruri care modelează activitatea editurii SPRINGER. La nivel mondial este a doua mare editură științifică, specializată mai ales pe domeniile tehnic și medical.

OXFORD - Journals www.oxfordjournals.org
Oferă acces la textul integral al 233 de reviste online grupate în 6 discipline, din care 165 de reviste sunt cotate ISI. Este oferită de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editură motivată de calitatea publicațiilor sale. Veți recunoaște angajamentul acestei edituri în standardele portofoliului său de reviste cu conținut datând din 1997 și până în 2012 și în calitatea serviciilor sale.

Taylor and Francis - Journals - www.informaworld.com
Taylor & Francis Group oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Informaworld este platforma care găzduiește reviste online, cărți online, enciclopedii online și baze de date de rezumate și indexări publicate de Taylor & Francis, Routledge, Psychology Press și Informa Healthcare.
Abonamentul la Platforma Informaworld oferă acces la textul integral al 1405 reviste online dintre 19 discipline academice, de la agricultură și artă până la științe sociale și zoologie, din care 681 de reviste sunt cotate ISI.

Thomson Web of Science - http://isiknowledge.com
Web of Science este o bază de date bibliografică și bibliometrică în format online, cuprinzând reviste științifice. Disponibilă pe platforma online Web of Knowledge, oferă acces la rezumatele articolelor a peste 12.000 reviste științifice și 150.000 de conferințe științifice din 256 de discipline.
Web of Science este structurată în funcție de aria subiectelor acoperite dupa cum urmează:
■ Science Citation Index Expanded - Indexează integral peste 8.530 reviste importante din domeniul științelor exacte din aproximativ 170 discipline;
■ Social Sciences Citation Index® - Indexează integral peste 3.060 reviste din științele sociale din 55 de discipline a științelor sociale și 3.500 de reviste tehnice;
■ Arts & Humanities Citation Index® - Indexează integral peste 1.690 reviste de artă și științe umaniste, precum și articole din 6.000 de reviste din domeniul științelor sociale;
■ Conference Proceedings Citation Index - Conține peste 150.000 reviste apărute în cadrul conferințelor științifice. Este împărțit în două ediții: Science; Social Science and Humanities

 

RESURSE ELECTRONICE E-nformation

►  OVID (TRIAL 01/11/2013 - 30/11/2013) - Revista Circulation: Cardiovascular Genetics; Publisher: Lippincott Williams & Wilkins (LWW). În tab-ul "Test Drive Circulation", Try it now, Completați formularul. Veți primi un username și o parolă cu care veți putea accesa gratuit în luna noiembrie revista respectivă.

► OVID (TRIAL 01/11/2013 - 30/11/2013) - Revista Innovations: Technology and Techniques in Cardiothoracic and Vascular Surgery; Publisher: Lippincott Williams & Wilkins (LWW). În tab-ul "Test Drive Innovations", Try it now, Completați formularul. Veți primi un username și o parolă cu care veți putea accesa gratuit în luna noiembrie revista respectivă.
 

► OVID (TRIAL 01/11/2013 - 30/11/2013) - Baza de date ACP Smart Medicine; Publisher: American College of Physicians. În tab-ul "Test Drive ACP Smart Medicine", Try it now, Completați formularul. Veți primi un username și o parolă cu care veți putea accesa gratuit în luna noiembrie baza de date respectivă.

► OVID (TRIAL 01/11/2013 - 30/11/2013) - Carte Feigenbaum's Echocardiography; Publisher: Lippincott Williams & Wilkins (LWW). Dând click pe "Request Info", vă înregistrați și veți primi un username și o parolă cu care veți putea accesa gratuit în luna noiembrie cartea respectivă.

 

►  - Acces National Electronic la Literatura Stiintifica de Cercetare - Este un proiect realizat de ANCS si UEFISCDI cu sprijinul Uniunii Europene care asigură accesul la următoarele baze de date: ScienceDirect, SpringerLink, ProQuestCentral, Oxford University Press, Taylor and Francis, Thomson Web of Science, Thomson Journal Citation Reports, Thomson Derwent Patent Index. Pentru mai multe informații accesați adresa www.anelis.ro .
Un link, de asemenea, relevant este si infocercetare.roCine este online

52 utilizatori online