Loading...
 
British EnglishRomână

Gaudeamus - Cazare

 

warningRezervare
Pentru rezervari sau informatii despre disponibilitatea locurilor de cazare va rugam sa completati toate campurile urmatorului formular (Solicitare de cazare) pe care apoi sa-l transmiteti atasat unui mail, la adresa gaudeamus at uoradea.ro.

Cabana Gaudeamus dispune de o capacitate de cazare de 58 locuri distribuite în 17 camere cu 3, 4 şi 5 locuri. Camerele sunt dispuse pe trei nivele: parter, etaj şi mansardă. Fiecare cameră are baie proprie.

Parter: camerele 1 şi 2 sunt cu 3 locuri, camera 3 cu 4 locuri, camera 4 cu 5 locuri.

Etaj: camerele 5, 6, 7, 10 şi 11 au fiecare 3 locuri, camera 8 cu 4 locuri, camera 9 cu 5 locuri.

Mansardă: camerele 12, 13, 14, 16, 17 au fiecare 3 locuri, camera 15 cu 4 locuri.

informationTarife Cazare conform HS 37/27.01.2014
Cazare în perioada: mai, iunie, iulie, august, septembrie 30 lei/pat/zi
Cazare în perioada: ianuarie, februarie, martie, aprilie, octombrie, noiembrie, decembrie 40 lei/pat/zi
 


 Se pot acorda reduceri la tarifele de cazare de până la 30% pentru:

  • persoanele cazate în vederea participării la şcolile de vară şi la sesiunile ştiinţifice ale cadrelor didactice şi studenţilor din cadrul Universităţii din Oradea, în condiţiile în care se acoperă cheltuielile de cazare;
  • studenţii şi angajaţii din cadrul Universităţii din Oradea, în condiţiile în care se acoperă cheltuielile de cazare;
  • grupuri organizate de elevi, studenţi sau alte persoane, cu un număr minim de 30 persoane şi minim trei nopţi de cazare, în condiţiile în care se acoperă cheltuielile de cazare.

Pentru solicitările (altele decât pentru activităţile prevăzute în planul de învăţământ) de cazare şi masă se va achita un avans de 20% – 30 %, în termen de 2 zile de la aprobarea cererii, diferenţa contravalorii acţiunii se va achita în săptămâna premergătoare desfăşurării activităţii. În cazul în care se renunţă la rezervarea aprobată, nu se restituie avansul achitat.

Pentru studenţii şi cadrele didactice din cadrul Universităţii din Oradea cazate în vederea desfăşurării activităţilor didactice cuprinse în planul de învăţământ, tariful de cazare va fi de 10  lei/pat/zi.
 
{iframe width=""" " 600"""" height=""" " 500"""" scrolling=""" " auto"""" src=""" " http://www.uoradea.ro/tiki-download_file.php?fileId="3173""}