Loading...
 
British EnglishRomână

Alumni

Ne bucurăm că doreşti să faci parte din comunitatea absolvenţilor UO. Pentru înregistrare te rugăm să completezi acest formular (click aici).

 

Universitatea din Oradea, ca principală instituţie de învăţământ superior din nord-vestul României este moştenitoarea unui trecut secular şi se află în căutarea unei tradiţii. Într-o comunitate academică în care inteligenţa este respectată spiritul democratic al cunoaşterii înseamnă înainte de toate dezbatere şi determinare. Noi ştim că sunt mulţi absolvenţi ai Universităţii din Oradea care pot şi vor să facă ceva pentru şcoala superioară orădeană. Oradea are şi a avut studenţi cu care se poate mândri şi pe care-i invită să rămână aproape. Împreună putem duce mai departe spiritul unei şcoli care nu înseamnă doar clădiri şi resurse, ci înainte de toate oameni şi personalităţi puternice.

Pentru cei care şi-au desăvârşit educaţia la Universitatea din Oradea a venit timpul să se întrebe nu doar ce a făcut universitatea orădeană pentru ei, ci mai ales ce pot face ei pentru Universitate. Un parteneriat onest cu toţi cei cărora universitatea le-a oferit o carieră şi-un destin este pentru noi măsura performanţei.

Interesele studenţilor şi absolvenţilor reprezintă pentru corpul academic orădean prioritatea esenţială. Noi putem fi doar atât de buni pe cât sunt cei care şi-au făcut un drum în viaţă ieşind de pe porţile universităţii noastre.

 

Fii şi tu alături de noi în efortul de a clădi un spirit academic şi o tradiţie. Fii Alumni Oradea!

 

Toate datele cu caracter personal sunt utilizate doar pentru programele interne în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Mulţumim!