Unicamp Preloader

La Baza didactică şi de cercetare “Gaudeamus” aveţi posibilitatea de servire a mesei la preţuri accesibile. Sala de mese are o capacitate de 72 de locuri, unde se poate servi, la un meniu prestabilit, micul dejun, prânzul şi cina. De asemenea, la solicitare, există flexibilitate în pregătirea meniurilor pentru grupuri, mese festive ocazionale sau alte evenimente.

Exemplificăm câteva variante de meniu care pot fi servite:

MENIU I

1.Mic dejunPateu, brânză topită, unt, gem
Ceai, pâine
100/17.5/10/20
300/100
PrânzSupă de pui
Cartofi natur cu șnițel din piept de pui, salată de varză
Pâine, napolitane
400
200/100/70
45/150
CinăMămăliguță cu brânză și smântână
Pilaf de orez cu friptură de porc, castraveți și gogoșari murați
Ceai, pâine
200/30/20
200/100
300/100
2.Mic dejunPapară de ou cu kaizer, unt, ge,
Ceai, pâine
110/40/10/20
300/100
PrânzCiorbă ardelenească de porc
Friptură de porc cu cus cus, varză murată
Pâine, gogoși
400
100/200/100
150/100
CinăFicăței de pui cu ceapă
Escalop de porc cu cartofi piure, castraveți și gogoșari murați
Ceai, pâine
100
100/250/70
300/100
3.Mic dejunȘuncă Praga, roșie, unt, gem
Ceai, pâine
70/100/10/20
300/100
PrânzCiorbă țărănească de vită
Tocaniță de vită cu paste (penne)
Pâine, măr
400
100/250
150/150
CinăOuă cu sos tartar
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi natur, sfecă roșie
Ceai, pâine
120
110/200/70
300/100

MENIU II

1.Mic dejunMușchi file/salam uscat, roșie, unt, gem
Ceai, pâine
100/100/10/20
300/100
PrânzSupă de gulas
Friptură de vită cu piure de cartofi, salată de varză
Pâine, ciocolată
400
110/250/70
150/35
CinăCașcaval pane
Ceafă de porc la grătar cu orez și legume
Ceai, pâine
100
110/200/100
300/100
2.Mic dejunOuă ochiuri cu kaizer prăjit, unt, gem
Ceai, pâine
110/50/10/20
300/100
PrânzSupă de ciuperci cu orez
Cartofi natur cu cotlet de porc la tavă, salată de varză
Pâine, napolitane
400
150/110/100
100/45
CinăCârnăciori de bere cu muștar
Paste carbonara
Ceai, pâine
100/10
200/100
300/100
3.Mic dejunCrenvurști cu muștar, unt, gem
Ceai, pâine
110/10/10/20
300/100
PrânzCiorbă ardelenească de porc
Fasole uscată cu ciolan de porc afumat, varză murată
Pâine, clătite cu gem
340/60
200/120/100
150/120
CinăOuă cu sos tartar
Piept de pui la grătar și cus cus, castraveți și gogoșari murați
Ceai, pâine
120
110/200/70
300/100

I. Tarife/preţuri pentru masă

ACTIVITATE DE BAZĂ (didactică şi administrativă)


Baza didactică şi de cercetare „Gaudeamus” – Stâna de Vale

Tarif
2. Masă: meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) 62 lei/zi/persoană
2.1. Pentru studenţii, cadrele didactice şi alte categorii de personal din cadrul Universităţii din Oradea care desfăşoară activităţi cuprinse în planul de învăţământ. Se  acordă subvenție de 42 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere  de 42 lei/zi/persoană pentru cadre didactice20 lei (nivelul de diurnă aplicabil în instituţiile publice) *
2.2.a Meniu I
Pentru studenţii şi cadrele didactice  angrenaţi în activităţi extracurriculare, didactice, de cercetare, științifice etc. aprobate de către UO indiferent de sursa de finanţare, precum şi pentru categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfăşoară activităţi în legătură cu Universitatea din Oradea, meniu cu trei mese incluse (MD, P, C)   Se  acordă subvenție de 17,50 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere  de 17,50 lei/zi/persoană pentru cadre didactice
44.5 lei/zi
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) Se  acordă subvenție de 3,50 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere  de 3,50 lei/zi/persoană pentru cadre didactice8.90 lei
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) Se  acordă subvenție de 7,00 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere  de 7,00 lei/zi/persoană pentru cadre didactice17.80lei
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) Se  acordă subvenție de 7,00 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere  de 7,00 lei/zi/persoană pentru cadre didactice17.80lei
2.2.b. Meniu II
 Pentru studenţii şi cadrele didactice  angrenaţi în activităţi extracurriculare, didactice, de cercetare, științifice etc. aprobate de către UO indiferent de sursa de finanţare, precum şi pentru categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfăşoară activităţi în legătură cu Universitatea din Oradea, meniu cu trei mese incluse (MD, P, C)  
90 lei/zi
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)18 lei
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)36 lei
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)36 lei

*Nivelul de diurnă aplicabil în instituţiile publice se va actualiza odată cu modificările legislative specifice.

II. Tarife/preţuri pentru masă

ACTIVITATE ECONOMICĂ


Baza didactică şi de cercetare „Gaudeamus” – Stâna de Vale

2.Masă:
2.1. Meniu I cu trei mese incluse (MD, P, C)  62 lei/zi
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)12.40 lei
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)24.8lei
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)24.8lei
2.2. Meniu II –  cu trei mese incluse (MD, P, C)  90 lei/zi
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)18 lei
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)36 lei
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)36 lei

Sala de conferințe/curs/seminar cu o capacitate de 50 de locuri dotată cu aparatură specifică, asigură condițiile necesare desfășurării unor activității științifice și didactice

Play Audio

Redă conținutul în format audio

Group 6 CopyCreated with Sketch.

More Information?

Fill out your details and we will get back to you as soon as possible.