Gaudeamus – Servicii
10 ianuarie 2025 2025-02-13 11:06La Baza didactică şi de cercetare “Gaudeamus” aveţi posibilitatea de servire a mesei la preţuri accesibile. Sala de mese are o capacitate de 72 de locuri, unde se poate servi, la un meniu prestabilit, micul dejun, prânzul şi cina. De asemenea, la solicitare, există flexibilitate în pregătirea meniurilor pentru grupuri, mese festive ocazionale sau alte evenimente.


Exemplificăm câteva variante de meniu care pot fi servite:
MENIU I
1. | Mic dejun | Pateu, brânză topită, unt, gem Ceai, pâine | 100/17.5/10/20 300/100 |
Prânz | Supă de pui Cartofi natur cu șnițel din piept de pui, salată de varză Pâine, napolitane | 400 200/100/70 45/150 | |
Cină | Mămăliguță cu brânză și smântână Pilaf de orez cu friptură de porc, castraveți și gogoșari murați Ceai, pâine | 200/30/20 200/100 300/100 | |
2. | Mic dejun | Papară de ou cu kaizer, unt, ge, Ceai, pâine | 110/40/10/20 300/100 |
Prânz | Ciorbă ardelenească de porc Friptură de porc cu cus cus, varză murată Pâine, gogoși | 400 100/200/100 150/100 | |
Cină | Ficăței de pui cu ceapă Escalop de porc cu cartofi piure, castraveți și gogoșari murați Ceai, pâine | 100 100/250/70 300/100 | |
3. | Mic dejun | Șuncă Praga, roșie, unt, gem Ceai, pâine | 70/100/10/20 300/100 |
Prânz | Ciorbă țărănească de vită Tocaniță de vită cu paste (penne) Pâine, măr | 400 100/250 150/150 | |
Cină | Ouă cu sos tartar Pulpe de pui la cuptor cu cartofi natur, sfecă roșie Ceai, pâine | 120 110/200/70 300/100 |
MENIU II
1. | Mic dejun | Mușchi file/salam uscat, roșie, unt, gem Ceai, pâine | 100/100/10/20 300/100 |
Prânz | Supă de gulas Friptură de vită cu piure de cartofi, salată de varză Pâine, ciocolată | 400 110/250/70 150/35 | |
Cină | Cașcaval pane Ceafă de porc la grătar cu orez și legume Ceai, pâine | 100 110/200/100 300/100 | |
2. | Mic dejun | Ouă ochiuri cu kaizer prăjit, unt, gem Ceai, pâine | 110/50/10/20 300/100 |
Prânz | Supă de ciuperci cu orez Cartofi natur cu cotlet de porc la tavă, salată de varză Pâine, napolitane | 400 150/110/100 100/45 | |
Cină | Cârnăciori de bere cu muștar Paste carbonara Ceai, pâine | 100/10 200/100 300/100 | |
3. | Mic dejun | Crenvurști cu muștar, unt, gem Ceai, pâine | 110/10/10/20 300/100 |
Prânz | Ciorbă ardelenească de porc Fasole uscată cu ciolan de porc afumat, varză murată Pâine, clătite cu gem | 340/60 200/120/100 150/120 | |
Cină | Ouă cu sos tartar Piept de pui la grătar și cus cus, castraveți și gogoșari murați Ceai, pâine | 120 110/200/70 300/100 |
I. Tarife/preţuri pentru masă
ACTIVITATE DE BAZĂ (didactică şi administrativă)
Baza didactică şi de cercetare „Gaudeamus” – Stâna de Vale
Tarif | |
---|---|
2. Masă: meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) | 62 lei/zi/persoană |
2.1. Pentru studenţii, cadrele didactice şi alte categorii de personal din cadrul Universităţii din Oradea care desfăşoară activităţi cuprinse în planul de învăţământ. Se acordă subvenție de 42 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere de 42 lei/zi/persoană pentru cadre didactice | 20 lei (nivelul de diurnă aplicabil în instituţiile publice) * |
2.2.a Meniu I Pentru studenţii şi cadrele didactice angrenaţi în activităţi extracurriculare, didactice, de cercetare, științifice etc. aprobate de către UO indiferent de sursa de finanţare, precum şi pentru categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfăşoară activităţi în legătură cu Universitatea din Oradea, meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) Se acordă subvenție de 17,50 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere de 17,50 lei/zi/persoană pentru cadre didactice | 44.5 lei/zi |
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) Se acordă subvenție de 3,50 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere de 3,50 lei/zi/persoană pentru cadre didactice | 8.90 lei |
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) Se acordă subvenție de 7,00 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere de 7,00 lei/zi/persoană pentru cadre didactice | 17.80lei |
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) Se acordă subvenție de 7,00 lei/zi/persoană pentru studenți și reducere de 7,00 lei/zi/persoană pentru cadre didactice | 17.80lei |
2.2.b. Meniu II Pentru studenţii şi cadrele didactice angrenaţi în activităţi extracurriculare, didactice, de cercetare, științifice etc. aprobate de către UO indiferent de sursa de finanţare, precum şi pentru categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfăşoară activităţi în legătură cu Universitatea din Oradea, meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) | 90 lei/zi |
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 18 lei |
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 36 lei |
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 36 lei |
*Nivelul de diurnă aplicabil în instituţiile publice se va actualiza odată cu modificările legislative specifice.
II. Tarife/preţuri pentru masă
ACTIVITATE ECONOMICĂ
Baza didactică şi de cercetare „Gaudeamus” – Stâna de Vale
2.Masă: | |
2.1. Meniu I cu trei mese incluse (MD, P, C) | 62 lei/zi |
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 12.40 lei |
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 24.8lei |
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 24.8lei |
2.2. Meniu II – cu trei mese incluse (MD, P, C) | 90 lei/zi |
MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 18 lei |
P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 36 lei |
C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C) | 36 lei |
Meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) – un cost minim – 62 lei+TVA
Pentru studenţii, cadrele didactice, angajații din cadrul Universităţii din Oradea, tarifele variază în funcție de categoria activității desfășurate.



Sala de conferințe/curs/seminar cu o capacitate de 50 de locuri dotată cu aparatură specifică, asigură condițiile necesare desfășurării unor activității științifice și didactice