Loading...
 
British EnglishRomână

Gaudeamus - Servicii

Servicii

La Baza didactică şi de cercetare “Gaudeamus” aveţi posibilitatea de servire a mesei la preţuri accesibile. Sala de mese are o capacitate de 72 de locuri, unde se poate servi, la un meniu prestabilit, micul dejun, prânzul şi cina. De asemenea, la solicitare, există flexibilitate în pregătirea meniurilor pentru grupuri, mese festive ocazionale sau alte evenimente.

 


desc
desc

 

Exemplificăm câteva variante de meniu care pot fi servite:

MENIU I

 

 

 

1.

Mic dejun

Pateu, brânză topită, unt, gem

Ceai, pâine

100/17.5/10/20

300/100

Prânz

Supă de pui

Cartofi natur cu șnițel din piept de pui, salată de varză

Pâine, napolitane

400

200/100/70

45/150

Cină

Mămăliguță cu brânză și smântână

Pilaf de orez cu friptură de porc, castraveți și gogoșari murați

Ceai, pâine

200/30/20

200/100

300/100

 

 

 

2.

Mic dejun

Papară de ou cu kaizer, unt, ge,

Ceai, pâine

110/40/10/20

300/100

Prânz

Ciorbă ardelenească de porc

Friptură de porc cu cus cus, varză murată

Pâine, gogoși

400

100/200/100

150/100

Cină

Ficăței de pui cu ceapă

Escalop de porc cu cartofi piure, castraveți și gogoșari murați

Ceai, pâine

100

100/250/70

300/100

 

 

 

3.

Mic dejun

Șuncă Praga, roșie, unt, gem

Ceai, pâine

70/100/10/20

300/100

Prânz

Ciorbă țărănească de vită

Tocaniță de vită cu paste (penne)

Pâine, măr

400

100/250

150/150

Cină

Ouă cu sos tartar

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi natur, sfecă roșie

Ceai, pâine

120

110/200/70

300/100

 

MENIU II

 

 

 

1.

Mic dejun

Mușchi file/salam uscat, roșie, unt, gem

Ceai, pâine

100/100/10/20

300/100

Prânz

Supă de gulas

Friptură de vită cu piure de cartofi, salată de varză

Pâine, ciocolată

400

110/250/70

150/35

Cină

Cașcaval pane

Ceafă de porc la grătar cu orez și legume

Ceai, pâine

100

110/200/100

300/100

 

 

 

2.

Mic dejun

Ouă ochiuri cu kaizer prăjit, unt, gem

Ceai, pâine

110/50/10/20

300/100

Prânz

Supă de ciuperci cu orez

Cartofi natur cu cotlet de porc la tavă, salată de varză

Pâine, napolitane

400

150/110/100

100/45

Cină

Cârnăciori de bere cu muștar

Paste carbonara

Ceai, pâine

100/10

200/100

300/100

 

 

 

3.

Mic dejun

Crenvurști cu muștar, unt, gem

Ceai, pâine

110/10/10/20

300/100

Prânz

Ciorbă ardelenească de porc

Fasole uscată cu ciolan de porc afumat, varză murată

Pâine, clătite cu gem

340/60

200/120/100

150/120

Cină

Ouă cu sos tartar

Piept de pui la grătar și cus cus, castraveți și gogoșari murați

Ceai, pâine

120

110/200/70

300/100

 

 

  1. Tarife/prețuri pentru masa – ACTIVITATE DE BAZĂ (didactică și administrative)

Baza didactică și de cercetare ”Gaudeamus” – Stâna de Vale

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Masă:

Cost masă

Procent regie

Tarif masa

Meniu I

Pentru studenții, cadrele didactice și alte categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfățoară activități cuprinse în planul de învățământ

20 de lei (nivel de diurnă aplicabil în instituțiile publice

-

20 de lei/zi

Pentru studenții și cadrele didactice angrenați în activități extracurriculare aprobate de către UO indifferent de sursa de finanțare, precum și pentru categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfățoară activități în legătură cu Universitatea din Oradea, meniu cu trei mese incluse (MD, P,C)

20 de lei

75%

35 de lei/zi

MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

4 lei

75%

7 lei

P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

8 lei

75%

14 lei

C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

8 lei

75%

14 lei

Meniu II

Pentru studenții și cadrele didactice angrenați în activități extracurriculare aprobate de către UO indiferent de sursa de finațare, precum și pentru categorii de personal din cadrul Universității din Oradea care desfășoară activități în legătură cu Universitatea din Oradea, meniu cu trei mese incluse (MD, P, C)

22 lei

75%

38,5 lei

MD = 20% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

4,4 lei

75%

7,7 lei

P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

8,8 lei

75%

15,4 lei

C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

8,8 lei

75%

15,4 lei

  1. Tarife/prețuri pentru masa – ACTIVITATE DE BAZĂ (didactică și administrative)

Baza didactică și de cercetare ”Gaudeamus” – Stâna de Vale

 

 

 

2.

Masă:

Cost masă

Procent regie

Tarif masa

Meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) – un cost minim, din care:

22 lei

100%

44 lei/zi+TVA 19%

MD = 20% din valoare meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

4,4 lei

100%

8,8 lei+TVA 19%

P = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

8,8 lei

100%

17,6 lei+TVA 19%

C = 40% din valoarea meniului cu trei mese incluse (MD, P, C)

8,8 lei

100%

17,6 lei +TVA 19%

Pentru studenții și angajații (cu familia) din cadrul Universității din Oradea care se constituie în grupuri organizate de minim 20 de personae, la cerere, se poate aproba reducerea de până la 10% la tariful de masa de 44 lei/pers/zi. Dovada calității de angajat, respective student se va face prin documente justificative, în momentul depunerii solicitării (legitimație de angajat, aviz pentru calitatea de angajat de la SRU, carnet de student vizat la zi).

 

warningTarife pentru masă conform HS 25/20.12.2021 https://www.uoradea.ro/display25612
Meniu cu trei mese incluse (MD, P, C) – un cost minim - 44 lei+TVA
Pentru studenţii, cadrele didactice, angajații din cadrul Universităţii din Oradea, tarifele variază în funcție de categoria activității desfășurate.

 


desc
desc
desc

Sala de conferințe/curs/seminar cu o capacitate de 50 de locuri dotată cu aparatură specifică, asigură condițiile necesare desfășurării unor activității științifice și didactice