Loading...
 
British EnglishRomână

Informări COVID-19

 

Informare campanie de vaccinare împotriva COVID-19

Informațiile despre această campanie pot fi accesate pe site-ul:

https://vaccinare-covid.gov.ro/comunicate-oficiale

 

            Decizie privind persoanele care asigură consiliere/programare/reprogramare/anulare pentru vaccinarea anti COVID-19, date de contact a personalului privind consilierea:

            - Creț Petru e-mail: pcret at uoradea.ro, tel: 0259-408 583 (int. 9583)

            - Bagdi Carmen e-mail: cbagdi at uoradea.ro, tel: 0259-408 244 (int. 9244)

 

Mesaj către comunitatea academică a Universității din Oradea

Sănătatea studenților, a cadrelor didactice și a personalului administrativ din cadrul Universității din Oradea reprezintă principala preocuparea Conducerii Universității din Oradea în această perioadă.

Măsurile impuse prin reglementări specifice de către autorități, în scopul prevenirii răspândirii noului coronavirus, trebuie respectate în totalitate. Aceste reglementări stau la baza deciziilor și măsurilor luate în cadrul Universității din Oradea. Vom comunica permanent membrilor comunității noastre academice hotărârile adoptate.

Activitățile didactice cu studenții se desfășoară în continuare folosind instrumente digitale și platforme on-line/e-learning ale universității (https://e.uoradea.ro) și facultăților, până la încetarea restricțiilor impuse de către autorități.

Toate solicitările adresate secretariatelor facultăților sau structurilor administrative ale UO se vor face online, pe adresele de e-mail comunicate de către secretariate / structuri, pe paginile proprii de internet.

Vă rugăm să urmăriți comunicatele și postările de pe site-ul Universității din Oradea (https://www.uoradea.ro/Inform%C4%83ri+COVID-19) și de pe pagina Media UO (https://media.uoradea.ro/Comunicate+-+Universitatea+din+Oradea).

Voluntariat - Studenți Medicină

Decizii și măsuri adoptate de UO

Decizii adoptate la nivel național

Lista responsabililor la nivel de facultate pentru coordonarea activității de prevenire a infectării cu SARS-CoV -2

Campanie vaccinare COVI-19: Tabel centralizator disponibilitate vaccinare