Loading...
 
British EnglishRomână

Cantina UO

Image

U@SelectStudent’s Club

                U@SelectStudent’s Club reprezintă mai mult decât o cantină studențească, aceasta oferind posibilități de servire a mesei și de petrecere a timpului liber. Amenajarea Cafeteriei Select și a Clubului studențesc, denumite U@SelectStudent’s Club, au fost dezvoltate centrat pe necesitățile studenților pentru a li se oferi o „casă” primitoare.

Programul de funcționare este următorul:

  • Cafeteria Select (etaj): - de luni până vineri între orele 11:30 – 15:30
  • Cafenea/pizzerie (parter) – de luni până vineri între orele 08:00 – 23:00, iar sâmbăta și duminica între orele 11:00 – 23:00.

                U@SelectStudent’s Club oferă următoarele servicii și produse:

  • mic dejun, compus din: sandwich, iaurt cu fructe sau iaurt cu muesli
  • prânz: două meniuri la pret de 12 lei (compuse din felul I si II)

​                   ciorba sau supa vegetariana,

                   fel principal vegetarian,

                   salata aperitiv,

                   salata de sezon

                   desert

Meniul zilei poate fi vizualizat aici: http://www.selectcatering.ro/meniu-cantina-universitatii-oradea.php

  • pizza: 20 de sortimente de pizza, din care, în fiecare zi. Pizza este produsă în cadrul clubului din aluat proaspăt pregătit zilnic de pizzer și este coaptă în cuptorul cu șamotă.
  • cafenea: cafea – 7 sortimente, băuturi calde – 5 sortimente, băuturi din fructe – 18 sortimente, produse Cola și Granini
  • spații și mijloace de recreere: 2 televizoare, sistem de sonorizare, microfoane, videoproiector, diverse jocuri de societate (boardgames), conexiune gratuită la internet

Studenții și personalul Universității din Oradea beneficiază, în cadrul clubului, de o reducere de 10% la toate produsele din meniu.

U@SelectStudent’s Club organizează în fiecare joi o seară de karaoke, a organizat seri cu tematică (Halloween, Ziua internațională a studenților, Valentine’sday, etc.), a pus la dispoziție atât sala cafeteriei, cât și sala clubului la dispoziția asociațiilor studențești pentru organizarea de diferite evenimente (seară multiculturală, lansarea unor asociații studențești, workshop-uri).

 

 Image        Image