Loading...
 
British EnglishRomână

Departamentul pentru Asigurarea Calității (DAC)

Managementul calitatii  »  Departamentul pentru Asigurarea Calității (DAC)

 

Departamentul pentru Asigurarea Calității este structura executivă și consultativă din cadrul Universității din Oradea rezultată din necesitatea implementării și dezvoltării unui Sistem de Evaluare și Asigurare a Calității, bazat pe bunele practici naționale și internaționale în conformitate cu legislația în vigoare. Se urmărește dezvoltarea unui nou model de gândire și conduită profesională a membrilor comunității academice, a studenților și a personalului administrativ, având ca scop îmbunătățirea competențelor și a rezultatelor obținute în activitățile de învățământ, de cercetare, administrative, financiare, culturale și sociale.


DAC este un departament, aflat sub directa coordonare a Rectorului, care are rolul de a implementa strategiile și politicile universității în domeniul managementului calității.

 

Regulament de organizare și funcționare a Departamentului pentru Asigurarea Calității scanat

 

La Universitatea din Oradea problema evaluării și asigurării calității constituie o prioritate absolută, o pârghie esențială pentru îndeplinirea misiunii universității.Managementul calitatii

Contact

Campus Central
Cladire Rectorat, D102
Tel:   +40 259-408190
calitate@uoradea.ro