Loading...
 
British EnglishRomână

Identificatori pe conturile de baze de date științifice

Cum obțineți un Web of Science Researcher ID?

Înregistrați-vă pe Publons și importați publicațiile Web of Science pentru a obține un Researcher ID. Toate publicațiile pe care le adăugați la profilul dvs. Publons vor fi apoi legate la ID-ul dvs. de cercetător atunci când cineva vă caută pe Web of Science.
Dacă nu aveți nicio publicație indexată Web of Science, dar aveți nevoie de un Researcher ID, vă rugăm să urmați acest link. Este indicat să folosiți adresa instituțională de e-mail. După înregistrare va fi generat pentru contul dvs un Web of Science Researcher ID. 

Cum obțineți un Scopus ID?

Identificatorii de autor Scopus sunt generați de sistem: dacă aveți un articol indexat în Scopus, veți avea un ID. Autorilor cu publicații indexate în Scopus li se atribuie automat un ID de autor.
Găsiți-vă în Scopus utilizând opțiunea de căutare autor. Introduceți numele dvs. Dacă descoperiți că aveți mai multe ID-uri și profiluri, puteți cere Scopus să le îmbine.

Cum obțineți un ORCID ID?

Accesați pagina de înregistrare ORCID și completați formularul de înregistrare. După finalizarea înregistrării, va fi generat automat identificatorul dvs. ORCID ID.

BrainMap

Accesați pagina de înregistrare BrainMap și completați formularul de înregistrare. După finalizarea înregistrării, va fi generat automat identificatorul dvs. UEFISCDI ID (UEF-ID).

ResearchGate

Accesați pagina de înregistrare ResearchGate și completați pașii ceruți pentru înregistrare. Adresa contului astfel creat va avea forma: https://www.researchgate.net/profile/prenume-nume.