Loading...
 
British EnglishRomână

CNCG CTT

MISIUNE - ISTORIC - ACTIVITĂŢI

  1. MISIUNE- CNCG-CTT are misiunea de a devein în cel mai scurt timp un partener de încredere pentru mediul de afacerii local şi regional, şi de a fi un liant între mediul academic şi economic, în vederea stabilirii , menţinerii, şi extinderii legăturilor dintre acestea şi realizarea transferului rezultatelor cercetării inovării din cadrul  regiuni de Nord-Vest în domeniul Surse neconvenţionale de Energie.

Valorificarea rezultatelor activităților de cercetare/dezvoltare în economie în domeniul Energie Surse neconventionale de energie, creșterea calităti serviciilor și produselor antreprenorilor locali prin implementarea de noi tehnologii , dezvoltarea antreprenoriatului prin incurajarea și susținerea cercetătorilor de a transpune rezultatele cercetarilor în idei de afaceri, reprezintă cateva dintre prioritațile Centrului de Transfer Tehnologic al Universitatii din Oradea

  1. ISTORIC – CNCG-CTT a fost înființat prin hotărârea Birou  Senat al Universității din Oradea din data de 09.10.2006 în conformitate cu HG 406/2003. La momentul actual , CNCG-CTT Oradea  își desfășoara activitatea în incinta Universității din Oradea, corp clădire L.  Dispune în prezent de un spațiu de 207m2 în cadrul Centrului Național de Cercetării Geotermale al Universității din  Oradea , având un număr de 7 spații destinate activitaților de Transfer Tehnologic . Spațiile sunt dotate corespunzător activităților desfășurate . există  racordare la toate utilitatile necesare. In prezent spațiul alocat CNCG_CTT cuprinde :
  • Un birou de instruire și specializare ;
  • Un birou de proiectare-design și expozitii ;
  • Un birou procesarea informațiilor;
  • Sala de prezentare și organizare conferințe;
  • Un birou de realizarea serviciilor;
  • Un birou director CNCG-CTT;
  • Office

   c. Lucrări științifice 2020 - 2021