Loading...
 
British EnglishRomână

Colaborari CTT

CLUSTERE

PARCURI INDUSTRIALE

ADMINISTRAȚII PUBLICE CENTRALE ȘI LOCALE

MEDIUL DE AFACERI

 

  • CLUSTERE

Nevoia principală a Clusterelor pe lângă cea de acces la finațare , este sprijinirea membrilor acestora de a se dezvolta și a ajunge cu produsele inovative pe piață, în special pe piețele externe. Deși unele Clustere din regiune sunt certificate ESCA cu eticheta bronz, silver sau gold, serviciile oferite membrilor sunt încă insuficient dezvoltate .CNCG-CTT își propune să suplimenteze aceste servicii, concentrandu-se pe comercializarea produselor din domeniile de interes, asigurând o serie de servicii cheie.: Organizarea de evenimente de match-making la nivel regional și internațional, realizarea srategiei de comercializare și, implicit conectarea cu potențiali parteneri și investitori.

Un segment deosebit de important la nivel strategic în privința inovării este prezentat de clusterele în domeniul Energie existent la nivel regional: Clusterul de Energii Regenerabil TREC- Transylvania Energy Cluster, Clusterul Geotermal Bihor, Clusterul Zepher (Zero Energie, Passive House, energie Regenerabila si Smart System) .

  • PARCURI INDUSTRIALE

Cele mai importante pentru CNCG-CTT sunt parcurile industrial EUROBUSINESS

I, II, III din Oradea și parcul Industrial Tileagd Bihor .

CNCG-CTT a identificat nevoia parcurilor industriale pentru expertiza complementară oferită rezidenților, în special în vederea valorificării cooperării inter și intra industrial , a sinergiilor cu investitorii străini și în oferirea de sprijin start-UP-urilor și spin-off-urilor . Astfel prin colaborarea cu parcurile industriale și alte structuri de sprijin, se urmărește oferirea de servicii integrate pentru stimularea inovării.

  • ADMINISTRAȚII PUBLICE CENTRALE ȘI LOCALE

Primăria Muncipiului Oradea

Prefectura Judetului Bihor

Consiliul Județean

  • MEDIUL DE AFACERI

SC Transgex Sa Oradea

SC. Turism Felx

SC. Isrom impex SRL

SC. Nevis SRL