Loading...
 
British EnglishRomână

Admitere 2015 - Licenţă

Admitere 2015  »  Admitere 2015 - Licenţă

Înscrieri - informaţii generale, informaţii pe facultăţi

Rezultate  - sesiune iulie, sesiune septembrie

Facultatea de Protecția Mediului prelungește perioada de înscrieri la studii universitare de licență până în data de 17 septembrie 2015 inclusiv.

Facultatea de Inginerie Energetică și Management Industrial prelungește perioada de înscrieri la studii universitare de licență până în data de 17 septembrie 2015 inclusiv.

Facultatea de Medicină și Farmacie prelungește perioada de înscrieri la studii universitare de licență până în data de 17 septembrie 2015 inclusiv. Susţinerea probelor de concurs va avea loc în data de 18 septembrie 2015.

Facultatea de Teologie Ortodoxă prelungește perioada de înscrieri la studii universitare de licență până în data de 14 septembrie 2015 inclusiv.

Facultatea de Construcții și Arhitectură prelungește perioada de înscrieri la studii universitare de licență la domeniile Inginerie civilă și Inginerie geodezică până în data de 17 septembrie 2015 inclusiv.

Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării prelungește perioada de înscrieri la studii universitare de licență la programele Istorie, Științe politice și Jurnalism până în data de 17 septembrie 2015 inclusiv.

Informații români de pretutindeni

Info cetăţeni etnie rromă

Info studenţi străiniAdmitere