Loading...
 
British EnglishRomână

Gaudeamus - Cazare

 

warningRezervare
Pentru rezervari sau informatii despre disponibilitatea locurilor de cazare va rugam sa completati toate campurile urmatorului formular (Solicitare de cazare) pe care apoi sa-l transmiteti atasat unui mail, la adresa gaudeamus at uoradea.ro.

Cabana Gaudeamus dispune de o capacitate de cazare de 58 locuri distribuite în 17 camere cu 3, 4 şi 5 locuri. Camerele sunt dispuse pe trei nivele: parter, etaj şi mansardă. Fiecare cameră are baie proprie.

Parter: camerele 1 şi 2 sunt cu 3 locuri, camera 3 cu 4 locuri, camera 4 cu 5 locuri.

Etaj: camerele 5, 6, 7, 10 şi 11 au fiecare 3 locuri, camera 8 cu 4 locuri, camera 9 cu 5 locuri.

Mansardă: camerele 12, 13, 14, 16, 17 au fiecare 3 locuri, camera 15 cu 4 locuri.

 

Tarife de cazare conform HS 35/21.05.2018 https://www.uoradea.ro/display16809

Cazare:

Tarif

Ocazională

40 lei/pat/zi

Pentru studenţii şi cadrele didactice din cadrul Universităţii din Oradea cazate în vederea desfăşurării activităţilor didactice cuprinse în planul de învăţământ

 

10  lei/pat/zi

Pentru studenţii şi cadrele didactice angrenaţi în activităţi extracurriculare, aprobate de către UO indiferent de sursa de finanţare

25  lei/pat/zi

Pentru studenţii şi angajaţii (cu familia) din cadrul Universităţii din Oradea. Dovada calităţii de angajat respectiv student se va face prin documente justificative, în momentul depunerii solicitării (legitimaţie angajat, aviz pentru calitatea de angajat de la SRU, carnet de student vizat la zi)

1 noapte

mai mult de 1 noapte

35 lei/pat/zi

 

30 lei/pat/zi

La cerere, se poate aproba reducere de până la 20% la tariful de cazare de 40 lei/pat/zi, pentru grupuri organizate de  minim de 30 persoane pentru minim trei nopţi de cazare, în perioada mai - septembrie

După aprobarea solicitărilor (altele decât pentru activităţile prevăzute în planul de învăţământ şi activităţi extracurriculare aprobate de către UO) se va achita un avans de 40% din valoarea costului de cazare, diferenţa contravalorii acţiunii urmând a se achita în săptămâna premergătoare desfăşurării activităţii. În cazul în care se renunţă la rezervarea aprobată, nu se restituie avansul achitat.

 


 

 
Error Plugin execution pending approval

This plugin was recently added or modified. Until an editor of the site validates the parameters, execution will not be possible.