Loading...
 
British EnglishRomână

Gaudeamus - Personal

Şef Birou: CRISTEA FLORIN

E-mail: f.cristea72 at gmail.com

Telefon: 0744512320

https://www.uoradea.ro/DGA+-+Gaudeamus+-+Stana+de+Vale​

Personal:

           Cristea Florin - asigură cazarea studenţilor, oaspeţilor Universităţii din Oradea, a grupurilor organizate sau persoanelor individuale, conform aprobărilor date de către conducerea universităţii, obţine aprobările/autorizațiile necesare funcţionării bazei didactice, face aprovizionarea cu materiale si alimente pentru funcţionarea  bazei didactice, distribuie sarcini subordonaţilor şi răspunde de întreaga activitate din cadrul biroului.

           Matiuţa Cornelia – are în gestiune magazia de alimente, răspunde de păstrarea în bune condiții  a produselor alimentare, eliberează alimentele conform listelor zilnice de alimente, înlocuiește șeful de birou în lipsa acestuia.

           Grec Teodor - asigură funcționarea și întreține curățenia centralei termice, face reparații de întreținere la instalațiile sanitare, la nevoie înlocuiește paznicul.

           Magda Vasile – asigură paza clădirilor și a perimetrului Bazei didactice, întreține curățenia căilor de acces la nevoie înlocuiește fochistul.

           Magda Maria – întreține curățenia în spațiile de cazare, holuri, săli, la nevoie ajută în cantină.

           Medve Alina – întreține curățenia în bucătărie, ajută la pregătirea și servirea hranei, la nevoie ajută la curațenie în spațiile de cazare.

           Medve Liviu Gabriel –conduce activitatea în cantină, are sarcina de a prepara și porționa hrana în cantină, păstrarea în condiții optime pentru a fi servită, răspunde de calitatea hranei servite.

           Kereszturi Francisc - asigură paza clădirilor și a perimetrului Bazei didactice, întreține curățenia căilor de acces, la nevoie înlocuiește fochistul.